camperplaats-de-woerdt

Camperplaats de Woerdt: tussen de boomgaarden slapen

Camperplaats de Woerdt ligt in Ressen waar je in alle rust kunt overnachten tussen de boomgaarden vol appels, peren, walnoten of pruimen. Ressen bevind zich tussen Arnhem en Nijmegen en is daarom een mooie uitvalsbasis om het Rivierenlandschap te ontdekken.

Bij aankomst word je vriendelijk ontvangen door Nico. In de Landwinkel ontvang je een tasje met informatie en een vuilniszak. Nadat je veel gezonds, lekkers en biologisch hebt gekocht (mmmm, de winkel ligt vol gezonde producten, zelf getest) kun je een plaatsje uitzoeken tussen de fruitbomen.

 

Impressie camperplaats de Woerdt

Omgeving camperplaats de Woerdt

Camperplaats de Woerdt ligt op fietsafstand van Arnhem (10km) en Nijmegen (5km). Leuk om beide steden van hieruit te bezoeken. Verder kun je fietsen over kronkelende wegen langs de Waal of het Park Lingezegen per fiets ontdekken.

Ben je meer een wandelaar? Dan kun je vanaf de camperplaats het klompenpad lopen (6km). Het klompenpad loopt door het buitengebied van Ressen in Park Lingezegen. Onderweg loop je langs de boomgaarden en kom je eeuwenoude bouwerken tegen. De route is verkrijgbaar in de Landwinkel. Nieuwsgierig? Bekijk dan het klompenpad online.

Faciliteiten camperplaats de Woerdt

De camperplaatsen tussen de fruitbomen zijn voorzien van stroompalen en Wifi. Naast de schuur vind je een loosput voor grijs water. En naast de landwinkel kun je schoon drinkwater tappen. In 2021 staat er een sanitairgebouw met douches en toiletten. Dit maakt de camperplaats helemaal compleet.

Landwinkel de Woerdt vol lekkers!

Houd je van vers, gezond en biologisch eten? Dan zit je hier goed. In de landwinkel vind je een uitgebreid assortiment aan eigen geteelde appels, peren, kersen en pruimen. Daarnaast worden deze basis producten verwerkt tot jam, sap, bonbons, honing, vruchtensaus, appelchips en stroop. Verder tref je verscheidene streekproducten aan van lokale ondernemers. Bijvoorbeeld bier uit Nijmegen, wijn uit Huissen, aardappels uit Bemmel en nog veel meer.

De landwinkel organiseert daarnaast fairs, excursies, proeverijen en appelplukdagen.

Kortom, een leuke camperplaats waar genoeg te beleven valt en van waaruit je het rivierenlandschap per fiets kunt ontdekken.

Adres Landwinkel De Woerdt

Woerdsestraat 4
6684 DL Ressen
www.dewoerdt.nl


profielfoto
Melanie

Website| LinkedIn | Facebook| Instagram| Pinterest

Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde ├ęcht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.