camperplaats-de-rucphense-weide-gratis-croissant

Camperplaats de Rucphense Weide deelt gratis croissants uit

Ieder jaar op 30 januari is het de ‘Dag van de Croissant’. Deze internationale dag is ter ere van het broodje van gerezen bladerdeeg in de vorm van een halve maan. “Croissant” is dan ook Frans voor “halve maan” (wassende maan = lune croissante). De eerste croissant werd verkocht in Frankrijk rond het jaar 1839.

Camperplaats de Rucphense Weide

Ter gelegenheid van de ‘Dag van de Croissant’ deelt Camperplaats de Ruchphense Weide op zaterdag 30 januari gratis croissants uit. Is dat even leuk! Laat via onderstaande link weten dat je komt zodat er voldoende croissants op voorraad zijn.

Reserveer een plaats.

Wat is er nog meer te doen?

Camperplaats de Rucphense Weide ligt in Noord-Brabant tussen Breda en Roosendaal. Op loopafstand (2km) vind je de Rucphense bossen en heide waar je heerlijk rond kunt wandelen. Verder liggen er tal van prachtige fietsroutes langs de camperplaats. En ook voor de mountainbikers onder ons is er genoeg de beleven in de Rucphense bossen.

Faciliteiten

Op de camperplaats vind je 22 ruime plaatsen met stroom, waarvan 10 camperplaatsen met een verharde ondergrond. De camperplaats wordt omringd door een prachtige boomgaard met fruitbomen.

Verder tref je op de camperplaats een servicepunt voor het legen van het cassettetoilet, het lozen van grijs water en het vullen van drinkwater. Er is geen sanitair aanwezig.

Contactgegevens

Camperplaats de Rucphense weide
Rucphenseweg 6
4715 TD Rucphen
Noord-Brabant, Nederland

Meer ontdekken?

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.