camperplaats-de-lummel

Camperplaats de Lummel omgeven door prachtige natuur

Camperplaats “De Lummel” grenst aan een bosrijk gebied en ligt op loopafstand van waterrecreatiegebied “De Kuilen”. Een heerlijke plek om te vertoeven!

Waarom naar camperplaats "De Lummel"?

  1.  Camperplaats De Lummel ligt op loopafstand van 'de Kuilen'. Een prachtig gebied om te wandelen te fietsen, te zwemmen en te luieren.
  2. Van mei tot september loopt er vanaf de camperplaats een uitgezette kunstroute van ongeveer 15km. 
  3. De camperplaats is een goede basis voor geocache liefhebbers. In deze omgeving zijn vele punten te verkrijgen.

Faciliteiten op de camperplaats

Op het terrein vind je naast de 6 sfeervolle plekken een Bed & Breakfast. De camperplaatsen liggen achter op het terrein. Daar vind je tevens een toiletgebouw, een keukentje en een hoekje met informatie over de omgeving. Verder heeft elke plek een eigen stroompaal en is op het hele terrein goede wifi ontvangst.


De omgeving van camperplaats de Lummel

Camperplaats de Lummel ligt in een bosrijke omgeving waar veel te beleven valt. Zo ligt de camperplaats dichtbij natuurpark “De Maashorst” en “Boswachterij St. Anthonis”. Maar ook op loopafstand van de Kuilen, waar je heerlijk kunt vertoeven en volop wandel- en fietsmogelijkheden waarbij je onderweg bijzondere kastelen tegenkomt.

De Kuilen

De kuilen ligt op 800 meter van de camperplaats. Een plek waar je heerlijk kunt vertoeven. Je kunt er relaxen, zwemmen en genieten van de rust en de natuur.

Reacreatieplek de Kuilenn


Fietsen langs de Maas

De camperplaats ligt op 8km van de maas met drie vestingsteden, waarvan de oude stadskernen bewaard zijn gebleven. Ravenstein heeft nog een oude stadsgracht. Megen heeft een origineel stratenplan met gerestaureerde pandjes in de binnenstad. In Grave, ook bekend van de radiowaterstanden, kun je de overblijfselen van de vestingwerken bekijken. In de omliggende dorpen liggen diverse oude boerderijen en landgoederen.

Verder zijn er diverse fietsroutes via het knooppuntennetwerk en ook mountainbikeroute richting Uden.

Wandelroutes

Voor de wandelaars is er van mei tot september een uitgezette kunstroute van 15km langs diverse kunstwerken. Neem onderweg een gezellige pauze bij een van onderstaande locaties:

  • Strandbar Goeiedag, Fazantenweg 16 Langenboom; 
  • Café de Misse, Dominicanenstraat 47 Langenboom; 
  • Café Libre / Libre’s Eeterij, Langenboomseweg 73 Mill; 
  • Ons Ans Take Away, Udensedijk 2 Mill;

Camperplaats de Lummel omgeving

Kastelen

In en rond Mill staan twee bijzondere kastelen. Kasteel Tongelaar ligt op het gelijknamige landgoed, ten noorden van Mill. Niet alleen het kasteel is de moeite van het bezoeken waard, ook de omgeving van het kasteel is prachtig. De oorsprong van het kasteel gaat terug tot in de 9e eeuw. Elders in Mill staat het vijftiende-eeuwse Kasteel Aldendriel, waar tegenwoordig feesten en evenementen worden gehouden.

Contactgegevens

Camperplaats de Lummel
Dominicanenstraat 20
5453 JN Langenboom
T: 06 20 76 65 75
E: info@delummel.nl


profielfoto
Livcamp

Website| LinkedIn | Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Livcamp.nl brengt dagelijks het laatste campernieuws. Zo ga je goed voorbereid op pad en ontdek je de mooiste locaties, ben je bij de leukste events en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.