Camperplaats Brakkenhof

Camperplaats Brakkenhof

Camperplaats Brakkenhof heeft haar deuren geopend op 29 maart 2024. De camperplaats is gelegen op het platteland in een oase van rust, ruimte en natuur. Iets voor jou? Lees dan vooral verder.

Faciliteiten op camperplaats Brakkenhof

Camperplaats Brakkenhof biedt zeer ruime camperplaatsen aan, de staanplaatsen zijn voorzien van kort gras en omringd door een houtwal van bomen struiken. Tussen de staanplaatsen staan fruitboompjes, met daaronder tuinpad lampjes, handig voor ’s avonds en tevens een sfeervolle aanblik. Daarnaast heeft elke camperplaats een aansluiting voor 6 ampère stroom. De gehele camperplaats beschikt over gratis wifi met goed bereik over het hele terrein, een overkapping met picknicktafels, en informatievoorzieningen zoals folders, routekaarten en leesvoer. De overkapping biedt ook ruimte aan de sanitaire voorzieningen en aan een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten. Tot slot voorziet camperplaats Brakkenhof in vers water en een lozingspunt voor grijs water, zodat je kunt genieten van alle gemakken net als thuis.

Voor milieubewuste reizigers is het leuk om te vermelden dat op deze camperplaats een eigen stroomvoorziening is dankzij 44 zonnepanelen. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van een duurzaam verblijf!

Wat is er te doen in de omgeving?

De omgeving van Camperplaats Brakkenhof is doordrenkt met geschiedenis en natuur, waardoor er voor elk wat wils is om te verkennen. Op de boerderij, die komende jaren wordt omgetoverd tot zorgboerderij, biedt camperplaats Brakkenhof een aangenaam plattelandsleven, met in de omgeving leuke boerderijwinkeltjes en  kraampjes met eigen eieren of verse melk. Voor degenen die graag actief bezig zijn, is er volop gelegenheid om te wandelen, fietsen of zelfs te vissen en zwemmen in het nabijgelegen recreatiemeer radioplassen.

Als je op zoek bent naar een beetje gezelligheid, een restaurant of boodschappen dan liggen de dorpjes Boxmeer, Vierlingsbeek en Overloon op slechts een steenworp afstand. Wil je graag winkelen? Dan kun je naar Boxmeer of Venray. En voor een gezellig terrasje hoef je maar een paar kilometer te fietsen.

Bij camperplaats Brakkenhof kun je niet reserveren (en hoef je dus ook nooit te annuleren). Verder hebben zij geen vaste aankomst- en vertrektijden en je kunt je eigen plek uitzoeken. Camperen op camperplaats Brakkenhof betekent vrijheid -  blijheid!

Of je nu op zoek bent naar rust, natuur, leuke dorpjes of gewoon wilt genieten van een ontspannen vakantie op het platteland, bij camperplaats Brakkenhof ben je van harte welkom!


Contactgegevens

Camperplaats Brakkenhof
Adres: Radioweg 14 5827 BE  Vortum-Mullem
Telefoonnummer: 06 5051 3668
Website Camperplaats Brakkenhof


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Piet de Kam | 1 mei 2024 19:33

Lijkt me een hele leuke Camperplaats . Binnenkort misschien eens naartoe gaan. Bedankt voor de Tip

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.