camperplaats-biezenhoeve

Camperplaats Biezenhoeve: kleinschalig camperen in het groen

Camperplaats Biezenhoeve ligt in Lopikerkapel, een klein dorpje ten zuiden van Utrecht. Doordat de camperplaats op een boerenerf ligt kun je hier heerlijk camperen in het groen. Je bent hier op het platteland maar ook op steenworp afstand van het stedelijk gebied. Daarbij is de camperplaats eenvoudig bereikbaar vanaf A2 en A27. En voor fietsliefhebbers liggen IJsselstein, Vianen en meer leuke dorpjes om de hoek. 

Camperplaats Biezenhoeve

Camperplaats Biezenhoeve

Faciliteiten

Op het melkveebedrijf worden ongeveer 200 koeien door 3 melkrobots gemolken. Er worden iedere week wel een paar kalfjes geboren, waar je zomaar getuige van kunt zijn. Vanaf de camperplaatsen heb je uitzicht over de weilanden en de koeien die in de open, duurzame stal staan. Verder zijn de camperplaatsen verhard en voorzien van stroom. Verdere faciliteiten als douche, toilet en een keukentje vind je rechts van de stal. De voorzieningen zijn goed verzorgd.

Rondleidingen

Wanneer er gelegenheid voor is, geven de beheerders op verzoek graag een rondleiding over het bedrijf. Want dit ‘high-tech melkveebedrijf’, waar veel werkzaamheden geautomatiseerd zijn, heeft interessante processen om te laten zien. Tevens tappen ze op verzoek verse romige melk uit de melkkoeltank. Hier beleeft je nog de echte smaak van volle verse melk en de geuren van het platteland, van de koeien en het gemaaide gras.

Camperplaats boerenerf Biezenhoeve

Camperplaats Biezenhoeve met uitzicht op de duurzame en open stal

Omgeving Camperplaats Biezenhoeve

Camperplaats Biezenhoeve ligt op het platteland met op steenworp afstand het stedelijk gebied. IJsselstein, Vianen en Nieuwegein (Vreeswijk) liggen om de hoek. Wil je een groter rondje fietsen dan kun je Montfoort, Oudewater, Schoonhoven, Ameide, Vianen, Schalkwijk of bijvoorbeeld Culemborg bezoeken. Kortom langs de Lek, door karakteristieke dorpjes en langs boerderijen in de lintbebouwing is dit een heerlijk fiets- en wandelgebied. Tevens is de camperplaats een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan het centrum van Utrecht.

Contactgegevens Camperplaats Biezenhoeve

De camperplaats is het hele jaar open en reserveren is mogelijk. Kijk voor actuele prijzen op de website van Camperplaats Biezenhoeve.

Biezendijk 2a
3412KB Lopikerkapel
0630489004 (Jan) / 0657331558 (Eida)
Email: info@biezenhoeve.nl
www.biezenhoeve.nl

Camperplaats Biezenhoeve

Ingang Camperplaats Biezenhoeve


profielfoto
Livcamp

Website| LinkedIn | Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Livcamp.nl brengt dagelijks het laatste campernieuws. Zo ga je goed voorbereid op pad en ontdek je de mooiste locaties, ben je bij de leukste events en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.