camperplaats-appelscha

Camperplaats Appelscha vlakbij Nationaal Park Drents-Friese Wold

Camperplaats Appelscha

Camperplaats Appelscha ligt in het dorp Appelscha en vlakbij het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Een fantastische omgeving om te voet of per fiets te verkennen. En in Appelscha vind je een ideale uitvalsbasis waar je de camper neer kunt zetten tussen 1 maart en 1 december.

Faciliteiten

Camperplaats Appelscha is een moderne aangelegde camperplaats. Zoals je het steeds vaker tegenkomt, kun je ook op deze camperplaats zelf in- en uitchecken. Je kunt dus op elk willekeurig tijdstip aankomen, maar het liefst wel voor 23:00 uur. Zoek een plekje uit en stop het geld in een envelop in de brievenbus. Voor een nacht met 2 personen met alle voorzieningen ben je € 14,00 kwijt.

Deze camper locatie heeft plaats voor 10 campers met stroomaansluiting en een privé gazonnetje. Bij het sanitair gebouw vind je een douche (munten), toilet en je kunt hier water vullen en legen. Verder vind je op het informatiebord leuke weetjes over de omgeving.

Camperplaats Appelscha is een gewilde camperplaats waardoor de camperplaatsen vaak bezet zijn. Je kunt geen camperplaats reserveren, wel kun je op de website van de camperplaats de actuele stand van beschikbare camperplaatsen bekijken.

Nationaal Park Drents-Friese Wold

De camperplaats ligt op steenworp afstand van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Een mooi natuurpark dat je per fiets, mountainbike, te voet of per paard kunt ontdekken. Er starten verschillende wandel- en fietsroutes vanaf het toeristenbureau in Appelscha en het Buitencentrum van het Drents-Friese Wold. De routes zijn duidelijk gemarkeerd.

Kortom, een camperlocatie waar je eens geweest wilt zijn. Ben je er nog niet geweest? Zet deze camperplaats dan op je ‘nog-te-bezoeken-lijstje’!

Alle handige adressen op een rijtje:

Camperplaats Appelscha
Noorder Es
8426 GW Appelscha
GPS coördinaten:
N 52.95459,  E 6.33619
N 52°57’17”,  E 6°20’10”

Tourist Info Appelscha

Boerenstreek 23
8426 BN Appelscha

Buitencentrum Drents-Friese Wold

Terwisscha 6a
8426 SJ Appelscha


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Melanie-Otten | 27 oktober 2023 13:15

Hi Ellen, leuk dat je er ook geweest bent! De douche hebben wij helaas niet kunnen testen. Maar wij gaan zeker nog een keer terug. ;-)

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.
Ellen | 27 oktober 2023 13:15

Perfect plekje! Samen met m'n neefje naar Duinenzathe geweest. Ideaal om daar naar toe te lopen. Dorpje is ook op loopafstand. Camperplek zelf is echt heel netjes! Fijne warme douche :)

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.