Camperplaats Aan Het Dorp in de Kromme Rijnstreek
2 min. leestijd

Camperplaats Aan Het Dorp in de Kromme Rijnstreek

Camperplaats Aan Het Dorp ligt aan de rand van het Groene Hart. En op fietsafstand van Utrecht, Wijk bij Duurstede en de Utrechtse Heuvelrug. De camperplaats is goed bereikbaar, met verharde ondergrond en beschikt over goede voorzieningen. Een mooie camperplaats om tot rust te komen. En om deze landelijke omgeving per fiets te verkennen.

Faciliteiten op Camperplaats Aan Het Dorp

Camperplaats Aan Het Dorp beschikt over alle voorzieningen die je nodig hebt. Het sanitair is verwarmd, er is een informatie hokje en een afwasplaats. Tevens is er een lounge  waar je gezellig samen kunt zitten. En waar voldoende leesvoer over de omgeving tot je beschikking is. Alles op deze locatie is schoon en verzorgd. En de plekken zijn onlangs verruimd. Kortom, je vindt hier rust, ruimte en gemoedelijkheid.

De bakker en supermarkt zijn  op 200 en 500 meter afstand van de camperplaats. Verder is er een goede snackbar en een prima restaurant. Restaurant is alleen in het weekend geopend. Verder is de camperplaats het hele jaar open. Ook is het mogelijk om te reserveren. Kijk voor actuele prijzen op de website van website van Camperplaats Aan Het Dorp.

Camperplaats Aan Het Dorp faciliteiten

Camperplaatsen Bij Ons

Camperplaats Aan Het Dorp is aangesloten bij het initiatief ‘Camperplaatsen Bij Ons’. Deze formule staat voor gastvrije en gemoedelijke camperplaatsen waar je je thuisvoelt. Er zijn ongeveer 30 locaties in Nederland bij aangesloten.

Omgeving Kromme Rijnstreek

Camperplaats Aan Het Dorp ligt tussen de weilanden, fruitboomgaarden en biedt uitzicht op de nabij gelegen Watertoren. Tevens ligt de camperplaats in de Kromme Rijnstreek, ook wel ‘het buiten van Utrecht’ genoemd. Daarnaast ligt het aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Kortom, de centrale ligging en de prachtige omgeving van deze camperplaats biedt tal van mogelijkheden!

Bijvoorbeeld de stad Utrecht bezoeken. Utrecht ligt op fietsafstand van de camperplaats. Een avondje uit, cultuur opsnuiven of lekker uit eten. In Utrecht is altijd iets te doen en te beleven.

Of pak de fiets en ontdek het rivierenlandschap met de fruitboomgaarden. De vele landgoederen, indrukwekkende kastelen en schitterende natuur zijn een bezoek zeker waard.

Maar ook Wijk Bij Duurstede is een aanrader. Want Wijk bij Duurstede heeft een prachtige oude binnenstad met vele bezienswaardigheden op cultureel en historisch vlak.

Daarnaast is het mogelijk om vanuit hier de Utrechtse Heuvelrug te ontdekken. Ga op de fiets en bezoek bijvoorbeeld de Pyramide van Austerlitz.

Tot slot zijn er nog vele andere plaatsen die een bezoek waard zijn: Oranjestad Buren, Zeist, Paleis Soestdijk, Huize Doorn of bijvoorbeeld Amerongen met zijn kasteel.

Camperplaats Aan Het Dorp

Contactgegevens Camperplaats Aan Het Dorp

Kees & Anneke Braakman
Herenstraat 98
3985 RX Werkhoven
06-22430082 / 06-15010931
info@aanhetdorp.nl
www.aanhetdorp.nl

Camperplaats Aan Het Dorp contactgegevens

Meer ontdekken?

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Reactie plaatsen