Nieuwe camperplaats: Camperpark Nijkerk aan Zee
1 min. leestijd

Nieuwe camperplaats: Camperpark Nijkerk aan Zee

De populariteit van campers neemt al jaren toe. Door de corona crisis lijkt deze stijging nog een extra boost te krijgen. Een positief gevolg hiervan is een stijging van nieuwe en moderne camperplaatsen. Camperpark Nijkerk aan Zee is zo een moderne camperplaats die je zeker op je ‘nog-te-bezoeken-lijstje’ wilt bijschrijven.

Camperlocatie

Sinds 12 juni 2020 is Camperplaats Nijkerk aan Zee geopend. Het sanitair is nog in aanbouw en op dit moment niet beschikbaar. Deze camperlocatie is zelfvoorzienend en heeft ruimte voor 25 campers. De camperplaatsen zijn ruim opgezet dus kom je met een camper van meer dan 12 meter dan is dat geen probleem. Deze camperlocatie ligt naast de haven met een fantastisch uitzicht over de Nijkerkernauw die uitmondt in het Eemmeer. 

Faciliteiten

Bij de slagboom staat een kiosk. Daar kun je een camperplaats kiezen en jezelf inchecken. Met de bon die je ontvangt kun je water vullen en in- en uitrijden. Mocht je stroom gekozen hebben dan werkt alleen de stroompaal van jouw gekozen camperplaats. Voor een camper met 2 personen en inclusief alle voorzieningen betaal je € 17,90 per nacht. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Wat te doen in Nijkerk aan Zee

Vanuit Nijkerk aan Zee kun je wandelen langs het Eemmeer, s’ochtends een duik nemen in het water, op de fiets Nijkerk bezoeken of lekker ontspannen op het terras van ’t Strandhuys met uitzicht op de haven. s’Avonds kun je er overigens heerlijk dineren. 

Nadeel camperplaats

Deze camperplaats heeft als enige nadeel dat er veel wind kan staan. Mocht je uit willen waaien dan kun je dat hier zeker doen! Hou je niet zo van wind, kom dan alleen als er hoogstens een klein briesje waait. Wij zijn na 24 uur zo uitgewaaid dat we besloten naar de volgende camperplaats te rijden. 

Maar wij komen zeker een keer terug als de wind zich rustig houd.

Uitzicht over de Nijkerkernauw

Contactgegevens

Camperpark Nijkerk aan Zee
Zeedijk 1 (73,93 km)
3861 MD Nijkerk (gemeente)
www.nijkerkaanzee.nl
GPS: 52.254934, 5.461381

Meer ontdekken?

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Leen van Rijswijk
Door

Leen van Rijswijk

op 14 Jul 2020

Dankjewel voor al deze informatie. Een welkome aanvulling op de info die ik al had.

Melanie
Door

Melanie

op 14 Jul 2020

Ha Leen,Dankjewel voor je leuke reactie. Als je naar Nijkerk aan Zee gaat dan wens ik je daar veel plezier! En een goede reis😃

Reactie plaatsen