Camperpark 't Hulsbeek ligt op een unieke locatie
2 min. leestijd

Camperpark 't Hulsbeek ligt op een unieke locatie

Camperpark 't Hulsbeek ligt verscholen tussen de bomen in Twentse Deurningen en op 3km van Oldenzaal. Het ligt aan de westelijke rand van recreatiepark het Hulsbeek. Een fantastische ligging in een natuurlijke en rustige omgeving met volop mogelijkheden en leuke activiteiten op loopafstand van de camperplaats.

Faciliteiten

Camperpark 't Hulsbeek is in 2019 aangelegd en met moderne faciliteiten ingericht. Door middel van een smartcard die je kunt halen bij de incheckautomaat, heb je toegang tot alle voorzieningen en betaal je alleen voor wat je gebruikt. Het tegoed wat je overhoud wordt weer teruggestort op je bankrekening. Een mooi geautomatiseerd proces.

Camperpark Het Hulsbeek in Twente

Camperplaatsen op Camperpark 't Hulsbeek

Camperplaatsen op het park

Het camperpark beschikt over 50 plaatsen die geschakeld naast elkaar liggen aan weerszijde van de weg. Hierdoor ontstaat er een speelse indeling en meer privacy. De meeste plaatsen zijn voorzien van een stroompaal, enkele plaatsen hebben geen stroomvoorziening.

Verder vind je op het terrein een goed verzorgd sanitair gebouw met afwasplaats, douche en toilet. Hier kom je binnen met je smartcard. Houd je van je eigen ruimte en privé sanitair? Dat kun je op deze camperplaats regelen.

Sani plateau en 'milieu eiland'

Bij de ingang op het park vind je een sani plateau met goed uitgeruste voorzieningen voor het vullen van drinkwater en legen van zwart en grijs water. Ook het automatisch laten reinigen van je cassettetoilet is een optie. Tegenover het sani plateau staat het 'milieu eiland' voor het verantwoord scheiden en deponeren van afval.

Camperpark Het Hulsbeek voorzieningen

Sani plateau op Camperpark 't Hulsbeek

Omgeving van Het Hulsbeek

Het camperpark is rustig gelegen tussen de bomen en direct aan het recreatiegebied het Hulsbeek. Rondom de camperplaats zijn volop activiteiten te beleven. Ik som een aantal leuke activiteiten voor je op.

Recreatiepark 't Hulsbeek

Recreatiepark ‘t Hulsbeek bevat een breed scala aan activiteiten rondom de plas. Zo kun je karten of een avontuurlijk programma volgen bij het Outdoor Challenge park of het AvaTarz Nature park.  Of je kunt vissen, suppen en zwemmen in de daarvoor bestemde vijvers.

Wandelen

Ben je meer een wandelaar? Dan liggen er meerdere wandelroutes voor je klaar. Deze zijn uitgezet door het wandelnetwerk Twente. Als je hond ook mee is vind je op loopafstand van de camperplaats een hondenlosloopgebied.

Camperplaatsen bij een recreatiemeer in Nederland

Recreatiegebied 't Hulsbeek

MTB-route

Langs het camperpark slingert een mountainbike trail. De route 'Oldenzaal' is ruim 7 km en loopt rond het recreatiegebied. Voor de echte liefhebber is er de route van Losser. Deze route is ruim 35 km. Bekijk de MTB-route Oldenzaal en MTB-route Losser.

Sauna Saré

Ben je meer van de ontspanning? Dan heeft het camperpark een leuke samenwerking met naastgelegen Sauna Saré. Op vertoon van je smartcard en de check-in bon betaal je € 20,- voor een dagkaart (normale prijs rond €35). Bekijk het Wellness Resort Saré.

Kortom, voor zowel rust als actie ben je op dit camperpark aan het juiste adres!

Contactgegevens

Camperpark 't Hulsbeek
Reininksweg 12b, 7562 PJ Deurningen
Website Camperpark 't Hulsbeek

Meer ontdekken?

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Reactie plaatsen