camperpark-dommerholt

Nieuw geopend! Camperpark Dommerholt

Camperpark 't Dommerholt ligt in het gezellige plaatsje Borculo en is een ideaal uitgangspunt om de Achterhoek te ontdekken. Het camperpark is geopend in juli 2021 en beschikt over moderne voorzieningen.

Faciliteiten op Camperpark 't Dommerholt

De camperplaats is in het voorjaar van 2021 gerealiseerd en heeft daardoor moderne faciliteiten. Zo heeft het hele camperpark een verharde ondergrond, zijn alle plekken voorzien van 10A stroomaansluitingen en staat er een mooi sanitair gebouw inclusief douches, toiletten en wasbakken. Verder vind je achter het sanitair gebouw een loosput voor cassettetoilet en voor vuil water. Ook kun je daar vers drinkwater tappen. En tot slot vind je op het hele terrein Wifi. 

Sanitair gebouw op Camperpark 't Dommerholt

Binnenkant van het sanitair gebouw op Camperpark 't Dommerholt

De omgeving van Borculo

Camperpark 't Dommertholt in Borculo ligt in een bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Borculo zelf heeft een zeer gezellig centrum met diverse winkels, cafés en restaurants. Maar ook musea zoals een Brandweer- en Stormrampmuseum, Kristalmuseum,  Boerderijmuseum de Lebbenbrugge en de oude synagoge. En vergeet niet de oude sluis en de oude watermolen, die zijn zeker een bezoekje waard!

Fietsen in de omgeving van Borculo

De bosrijke omgeving van Borculo leent zich uitstekend voor mooie fietstochten. Er zijn diverse routes uitgezet. Maak je liever zelf een route? Dan kun je gebruik maken van het bekende knooppuntennetwerk. 

Onze aanbevelingen

De "Prikkelroute" naar Ruurlo

Een andere leuke aanbeveling is de Prikkelroute. Dit is een een tocht die je zowel met de fiets als met de auto en camper kunt maken. De tocht gaat richting Cactus Oase in Ruurlo, waar je enorme cactussen kunt bewonderen. Daarna kun je in Ruurlo nog een bezoekje brengen aan Museum MORE of het grootste heggen doolhof van Europa! Heb je daarna zin in wat lekkers of wil je gewoon even relaxen? Dat kan bij De Heikamp.

Wandelen rondom Borculo

Naast fietsen kun je in deze omgeving ook heerlijk wandelen. Er ligt een route van 11 km voor je klaar. Daarvan afgeleid een route van 5,5 km en een route van 9 km. 

De wandelroute van 11km loopt door 'De Waterster', een natuurgebied van 6 hectare. Je komt daar langs een stervormige vijver die oorspronkelijk hoorde bij de havezate. Daarna wandel je via de bossen langs een imposante eikenlaan richting de Slinge (riviertje). Vervolgens loopt de route ca. 2½ km langs de Slinge, deels in oude glorie; deels met nieuwe natuur. Tot slot kom je langs de plaatselijke voetbalvelden, tussen de landerijen door en langs het AOC, om "huiswaarts" te keren.

Leuke bezienswaardigheden rondom Borculo

Op 15 km van de camperplaats ligt de oude Saksische boerderij Erve Kots. Erve Kots bestaat uit een aantal onderdelen: Herberg Erve Kots, Openluchtmuseum Erve Kots, het Logement, Restaurant Hoofdkwartier van de Prins en de Brouwhoes Bier Experience. Hier kun je genieten van een lekkere kop koffie met echte pillewegge. Ook kunt u hier terecht voor een heerlijke pannenkoek of een smakelijk grill gerecht. Zeer de moeite waard om een dagje te bezoeken!Uitzicht op Camperplaats 't Dommerholt

Contactgegevens

Camperpark 't Dommerholt
Hambroekweg 6 7271 NA Borculo
06 21 45 58 07 / 06 13 55 69 37
Website Camperpark 't Dommerholt


profielfoto
Livcamp

Website| LinkedIn | Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Livcamp.nl brengt dagelijks het laatste campernieuws. Zo ga je goed voorbereid op pad en ontdek je de mooiste locaties, ben je bij de leukste events en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.