Buscamper occasions zijn op dit moment niet aan te slepen!
1 min. leestijd

Buscamper occasions zijn op dit moment niet aan te slepen!

Op zoek naar een buscamper occasion? Je bent niet de enige!

Buscamper occasions. Ze zijn op dit moment niet aan te slepen! Dit heeft 2 redenen. Ten eerste wint de buscamper aan populariteit ten opzichte van andere campers. Dit komt door zijn compactheid en wendbaarheid. Wat zorgt voor veel gemak onderweg.

Ten tweede is de buscamper niet aan te slepen door de maatregelen rondom het corona beleid. Het verlangen om er tussenuit te gaan groeit. En welke maatregelen er ook gelden met de buscamper kun je altijd wel op pad. Want je bent onafhankelijke en je hebt alles bij je wat je nodig hebt: van bed, tot sanitair en van keuken tot vervoersmiddel. En of je nu wel of niet de grens over mag, mooie plekjes zijn dichterbij dan je denkt!

Schaarste dreigt

De meeste buscampers worden gebouwd op een Fiat Ducato of Citroën Jumper onderstel. Doordat de fabrieken een paar maanden stil gelegen hebben en de onverwachte extra vraag is ontstaan, zijn buscampers niet aan te slepen. Deze extra vraag is moeilijk te produceren op korte termijn. Waardoor schaarste dreigt. Wie dus op zoek is naar een buscamper kan maar beter snel gaan kijken.

Buscamper occasions Buscamper Nederland

Buscamper keuzehulp

Je wilt een buscamper kopen. Maar weet nog niet welke soorten, mogelijkheden en indelingen er zijn onder buscampers? Of weet je niet waar je op wilt letten als je een buscamper koopt? Bekijk dan deze handige buscamper keuzehulp en ontdek de 7 belangrijkste elementen die de keuze van je buscamper beïnvloeden.

Buscamper occasions aanbod

Buscamper Nederland in Culemborg is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van buscampers. Gevestigd in Culemborg onder de rook van Utrecht. Hier vind je nieuwe buscampers, buscamper occasions en kun je je buscamper zelf samenstellen van de merken Pössl, Globecar en Adria. Bekijk het aanbod buscamper occasions.

Meer ontdekken?

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Reactie plaatsen