buscamper-huren

Buscamper huren? 5 redenen waarom dat een goede keuze is.

Een buscamper huren? Dat is een goed idee! Want een buscamper heeft mooie voordelen ten opzichte van andere campersoorten. Vraag je je af wat de voordelen zijn? Wij hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

5 redenen waarom je een buscamper wilt huren

  1. Meer plezier onderweg
  2. Zonder zorgen op je bestemming aankomen
  3. Ideaal voor stedentrips
  4. Uitermate geschikt voor de bergen
  5. Meer genieten van het uitzicht

1 Meer plezier onderweg

Veel beginnende camperaars zijn onzeker als zij voor het eerst een camper besturen. Een buscamper rijdt bijna net als een auto en voelt daarom vertrouwd aan. En dat zorgt voor meer plezier onderweg. Een buscamper huren is dus een voor de hand liggende keuze om mee te beginnen.

2 Zonder zorgen op je bestemming aankomen

Een buscamper is net zo breed als een auto. Daarnaast zijn buscampers compact en wendbaar en daardoor makkelijk te parkeren. Zowel in een parkeervak als op de camperplaats. Zo kun je zonder zorgen op pad en zonder rare parkeer manoeuvres op je bestemming aankomen. Wie wil dat niet?

3 Ideaal voor stedentrips

Doordat de afmetingen van een buscamper redelijk overeen komen met die van een auto is de buscamper uitermate geschikt voor city trips. Je rijdt met gemak door smalle straatjes. Je parkeert redelijk eenvoudig bij drukke bezienswaardigheden en je valt minder op tussen de andere voertuigen. Wil jij een roadtrip maken en meerdere steden bezoeken? Kies dan voor een buscamper!

4 Uitermate geschikt voor de bergen

Ben je van plan om door de bergen te rijden? Dan is een buscamper uitermate geschikt. De meeste buscampers zijn gebouwd op een Citröen of Fiat onderstel en beschikken over een sterke motor. Met deze motors kun je zorgeloos flinke hoogtemeters maken. Laat die bergen maar komen!

5 Meer genieten van het uitzicht

Als je met de camper onderweg bent zoek je altijd naar leuke plekjes en een mooi uitzicht. De buscamper heeft aan de zijkant een grote schuifdeur die je helemaal open kunt zetten. Zo kun je vanuit de zithoek in de camper genieten van het uitzicht. Maar ook achter het keukenblok kijk je uit over het panaroma dat jij gekozen hebt. Wil je s’ochtends met een ontbijtje en kopje koffie op bed genieten van het uitzicht? Dan zet je gewoon de 2 achterdeuren open. De mogelijkheden van een buscamper geven een extra vrijheidsgevoel!

Waar op letten bij een buscamper huren?

Allereerst wil je met een goed onderhouden buscamper op pad. Dus zoek een verhuurbedrijf dat is aangesloten bij de BOVAG. Tevens let je op het aantal inbegrepen kilometers dat je mag rijden, de verzekering en de service onderweg. Je wilt tenslotte wel zorgeloos op pad kunnen en veilig weer thuiskomen. 

Buscamper kopen?

De kans is groot dat je na huren wilt kopen. Geloof mij maar ;). Er zijn bedrijven die bij aankoop van de camper korting geven op de verhuur kosten. Slim om daar vooraf rekening mee te houden.

Wil je een buscamper huren? Kijk dan eens bij Buscamper Nederland. Zij hebben het hele jaar door meerdere buscamper modellen in de verhuur. Tevens kun je bij hen na huren ook kopen.


profielfoto
Livcamp

Website| LinkedIn | Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Livcamp.nl brengt dagelijks het laatste campernieuws. Zo ga je goed voorbereid op pad en ontdek je de mooiste locaties, ben je bij de leukste events en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.