Zo maak je de buitenkant van de camper eenvoudig schoon
1 min. leestijd

Zo maak je de buitenkant van de camper eenvoudig schoon

Ouderwets schoonmaken met water een een borstel? Het kan eenvoudiger met 'Ekowax Wassen Zonder Water'. Dit ecologische schoonmaakmiddel is eenvoudig in gebruik, tast de lak niet aan en zorgt tevens voor een extra beschermlaag.

Wat is wassen zonder water?

Ekowax Wassen zonder Water is een ecologisch schoonmaakmiddel dat vuil en vet verwijdert zonder krassen en het laat geen kalkvlekken achter. De unieke polymeren zorgen voor een wekenlange glans en bescherming. Ekowax Wassen zonder Water is volledig biologisch afbreekbaar.

Ingrediënten: Gefilterd water, biologische oppervlakte-actieve stoffen (voor reiniging: alkylpolyglycosiden), polymeeremulsie (voor glans: dimeticon), natriumcarbonaat, conserveringsmiddel (minder dan 0,05%).

Starterset Wassen zonder Water

Wat zijn de voordelen van 'Wassen zonder Water'?

Dit zijn de voordelen van 'Wassen zonder Water':

  • Eenvoudig sprayen en een doekje erlangs halen.
  • Handig Je kunt de camper overal wassen, zelfs op de camperplaats.
  • Economisch De sprayflacon 750ml is voldoende voor circa 2 a 3 wasbeurten voor een camper.
  • Ecologisch Het bespaart water, elimineert giftige afvoer, is biologisch afbreekbaar en fosfaat vrij.
  • Veilig Het zal gegarandeerd geen enkele kras op de camper achterlaten.
  • Resultaat Geeft een schitterende glans en vuil en waterafstotend oppervlak.

Hoe wassen zonder water gebruiken?

Gebruiksaanwijzing

  1. Schud de fles goed voor gebruik.
  2. Spray direct op een microvezeldoek of oppervlak.
  3. Wrijf voorzichtig uit en haal het vuil weg.
  4. Gebruik nu een tweede droge microvezeldoek en wrijf op. Voor zeer vervuilde oppervlakken (modder of zand); eerst met water afspoelen.

Jouw camper ook eenvoudig schoonmaken?

Starterset Wassen Zonder Water

Geïnteresseerd in dit ecologische schoonmaakmiddel voor je camper? De starterset Wassen Zonder Water is online te bestellen.

Ekowax veelgestelde vragen

Laat het product krassen achter?

Nee, de nanotechformule in het product zorgt er voor dat het vuil eerst losgeweekt wordt en zand, stof en ander vuil ingekapseld wordt. Het vuil is zodoende geleidend gemaakt. Met een microvezeldoek kun het zodoende veilig en krasvrij verwijderen.

Moet ik de auto vooraf wassen voor ik Ekowax zonder water toepas?

Vooraf wassen is niet nodig, hooguit ernstig vuil, zand en of modder even wegspoelen met water.

Kan ik er ook glas en kunststof mee schoonmaken?

Ja, dit product is geschikt voor iedere NIET poreuze ondergrond, dus eigenlijk alleen niet geschikt voor stoffen bekleding, steenachtige ondergrond en onbehandeld hout. Glas kan snel en streeploos schoongemaakt worden en blijft langer schoon door de wax laag die achter blijft.

Wat is het verbruik van dit product?

Met een flacon van 750ml kun je gemiddeld circa 75m2 oppervlak behandelen, in auto's omgerekend circa 5 tot 6 wasbeurten van een gemiddelde auto met 1 flacon.

Moet het schoon te maken object droog zijn om dit product te gebruiken?

Dit product werkt het snelst en mooist op een droge ondergrond, een beetje nat is niet erg, maar uitpoetsen kost meer tijd.

Hoelang werkt de wax?

De wax werkt circa 4 tot 6 maanden, e.a. is ook afhankelijk van omstandigheden zoals wel of geen gebruik van chemische reinigingsproducten.

Is het product ook geschikt voor gebruik binnenshuis?

Dit product is enorm veelzijdig en wordt ook veelal toegepast voor het reinigen en onderhouden van sanitair, keukens, schilderwerk, ramen etc. Zelfs is het mogelijk om beeldschermen, computers en toetsenborden met dit product te reinigen.

Kun je dit product gebruiken in de zon?

Voor het mooiste resultaat kun je het beter niet in de zon doen, het product verdampt dan namelijk erg snel. Het werkt het mooist en snelst op een niet warme schaduwrijke plek.

Is het product ook geschikt voor oude lakken?

Ja, het product is geschikt voor alle soorten lakken, nieuw, oud of mat. Matte lak zal niet gaan glanzen, maar krijgt wel een water- en vuilafstotend laagje.

Waarom is het product duurzaam?

Door gebruik van dit product bespaar je enorm op het gebruik en de vervuiling van schoon drinkwater, geen schadelijke chemicaliën en tevens is het product zelf biologisch afbreekbaar.

Meer ontdekken?

Word lid van Livcamp en ontvang direct toegang tot onze exclusieve ledenomgeving. En met jouw bijdrage help je ons het platform verder te ontwikkelen.

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Reactie plaatsen