ardoer-camping-zonneweelde-aan-zee

Ardoer Camping Zonneweelde

Ardoer Camping Zonneweelde, een gezellige familiecamping op steenworp afstand van het strand! Het gehele jaar open en heeft een divers aanbod aan kampeerplaatsen en verhuur accommodaties. De kampeerplaatsen worden onderverdeeld in ruime Comfortplaatsen met of zonder tv-aansluiting en er zijn Comfortplaatsen met luxe privé sanitair. Voor kampeerders die alleen op zoek zijn naar een plaats om te overnachten zonder extra faciliteiten zijn er camperplaatsen op de parking voor de slagboom. In de wintermaanden (zelfs met de feestdagen) zijn kampeerders van harte welkom. 

Ardoer Camping Zonneweelde

Camperplaatsen Ardoer Camping Zonneweelde

Faciliteiten op Camping Zonneweelde

Op camping Zonneweelde vind je ook een modern centrumgebouw met alle faciliteiten onder één dak: de receptie, funshop, food market (campingwinkel), frituur, mega indoor speeltuin met kinderbioscoop en gamewall, frituur, fietsverhuur, wasserette en bovenal een Italiaans restaurant genaamd Piazza Italian Kitchen. Verder is er een buitenzwembad met grandioze waterspeeltuin te vinden en verschillende buiten speeltoestellen. Op ieder kampeerveld is er een klein speeltoestel te vinden voor de allerjongste gasten. 

De omgeving

Het strand van Nieuwvliet bevindt zich op slechts 800 meter vanaf de camping en is al meerdere malen uitgeroepen tot het schoonste en veiligste strand van Nederland. Bovendien is er in de omgeving van alles te beleven. Zo ligt de camping niet ver van Cadzand, Knokke en Brugge. Leuk voor een daguitstap en ook het vissersdorpje Breskens is een uitstap zeker waard. In Breskens is er ook een ferry waarmee een daguitstap naar ‘de overkant’, oftewel Vlissingen / Middelburg, snel gemaakt is. 

Kamperen op Ardoer Camping Zonneweelde

Kortom: op camping Zonneweelde komt vervelen niet voor en is er voor ieder wat wils. Zowel op de camping als in de omgeving. Zo kom je pas echt tot rust aan de Zeeuwse Kust!

Contactgegevens

Ardoer Camping Zonneweelde
Adres: Baanstpoldersedijk 1, 4504 PS Nieuwvliet
Tel: 0031-117-371910
Email: info@campingzonneweelde.nl
Website: www.campingzonneweelde.nl


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.