4 tips om nooit meer je spullen kwijt te raken tijdens het kamperen

4 tips om nooit meer je spullen kwijt te raken tijdens het kamperen

Wie veel kampeert weet dat het soms lastig is om al je spullen goed bij je te houden. Door het in- en uitpakken kun je gemakkelijk het een en ander kwijt raken. Wanneer je op een camping trip bent heb je niet veel spullen bij je, dus het kan erg vervelend zijn als je onderweg iets verliest. Gelukkig zijn er een aantal handige tips die je kunt nemen om dit probleem te voorkomen. In dit artikel delen we 4 tips om nooit meer je spullen kwijt te raken tijdens het kamperen.

Maak een checklist

De beste tips is voordat je weg gaat om een checklist te maken van alle spullen die je meeneemt. Zorg ervoor dat je voor vertrek alle spullen opschrijft en afvinkt wanneer je ze inpakt. Via deze manier weet je zeker of je iets hebt ingepakt of niet en kun je met een gerust hart op reis en weet je zeker dat je niets bent vergeten.

Daarnaast is het handig om een aparte lijst te maken van belangrijke spullen die je niet uit het oog wilt verliezen, zoals je telefoon, portemonnee. Daarnaast kan het handig zijn om je spullen te labelen of te bedrukken zoals mokken bedrukt met persoonlijke notities zodat je zeker weet dat deze van jou is. Door deze spullen extra te markeren op je checklist, weet je zeker dat je ze niet vergeet.

Gebruik opbergzakjes

Tijdens het kamperen kan het handig zijn om verschillende opbergzakjes te gebruiken. Door al je spullen in verschillende zakjes te stoppen en deze op een vaste plek op te bergen, voorkom je dat je dingen kwijt raakt. Overal kun je wel opbergzakjes vinden in verschillende maten en materialen, dus je kunt gemakkelijk de juiste zakken vinden die je nodig hebt.

Daarnaast kun je ook speciale opbergzakjes gebruiken om waardevolle spullen, zoals je telefoon en portemonnee in op te bergen. Op deze manier kun je deze spullen veilig opbergen en voorkom je dat ze per ongeluk kwijtraken.

Maak gebruik van labels

Zoals eerder benoemd kan het labelen van je spullen er ook voor zorgen dat je dingen minder snel kwijt raakt. Door al je spullen te labelen met je naam of contact gegevens, kun je gemakkelijk zien welke spullen van jou zijn en voorkom je dat ze per ongeluk verwisseld worden met die van anderen. Daarnaast kunnen mensen jou bereiken wanneer ze je spullen hebben gevonden.

Als je bijvoorbeeld je favoriete Mok bedrukken kleine oplage met je naam erop. Op deze manier weet je zeker dat niemand anders jouw mok per ongeluk meeneemt en raak je hem niet kwijt.

Maak een vaste plek voor je spullen

Tot slot is het slim om een vaste plek te kiezen waar je al je spullen opbergt tijdens het kamperen. Door een specifieke plek te kiezen voor je spullen kun je ze gemakkelijk terugvinden wanneer je ze nodig hebt. Maak bijvoorbeeld gebruik van een speciale tas, kastje of opbergbox waar je al je spullen in kunt stoppen.

Door deze vaste plek regelmatig op te ruimen en te controleren of al je spullen nog op hun plek liggen, voorkom je dat je dingen kwijt raakt. Op deze manier kun je zorgeloos genieten van je camping trip zonder je druk te maken over het verliezen van je spullen.


profielfoto

Livcamp+ is dé ultieme reisgenoot voor camperreizen in Europa. Vraag Livcamp+ aan en ontvang direct toegang tot alle camperroutes, e-books, cursussen, themalijsten en exclusieve kortingen.

Website| Facebook| Instagram| Youtube| Pinterest

Plaats een reactie

Vul je email in om een notificatie te kunnen ontvangen.

Reacties

Er zijn geen reacties... Voeg een reactie toe.