Wat gaat Livcamp in 2021 doen?

Na 5 jaar fulltime reizen en leven in de camper kwam Corona om de hoek kijken. Dit betekende voor mij een terugkeer naar Nederland. Een plotselinge terugkeer zonder plan en zonder werk. Want mijn werk moest ik achterlaten in het skigebied. Na een hereniging met familie ontstond er gelijk een nieuw idee. Een online platform voor camperaars. Bij deze was Livcamp geboren. En de start van een nieuw avontuur!

Met de camper op wintersport

De afgelopen maanden stonden vooral in het teken van ideeën omzetten in concrete plannen; een online platform bouwen en samenwerkingen zoeken. In de afgelopen 6 maanden hebben we ruim 1.600 leden mogen verwelkomen, een camperverzekering gelanceerd en een platform gebouwd met camperforum. Stuk voor stuk mooie mijlpalen!

In 2021 ligt de focus op het delen van mooie camperplaatsen. Dit doen we door over camperplaatsen te schrijven. En dit visueel te maken door ter plaatse foto’s en video’s te schieten. In Nederland en wanneer mogelijk ook in het buitenland.

We delen de informatie over camperplaatsen op ons eigen platform, in het forum en op onze social media kanalen: Facebook, Instagram en Pinterest. Daarnaast gaan we een aantal nieuwe producten lanceren. Waaronder de Livcamp app. Een tool waarmee je eenvoudig camperplaatsen kunt vinden. Maar ook gaan we rijvaardigheidstrainingen met de camper aanbieden.

In het kort:

  • Focus op het delen en informeren over camperplaatsen
  • Lancering Livcamp app (maart 2021)
  • Lancering rijvaardigheidstrainingen met de camper
  • Webshop uitbreiden met leuke camper artikelen en mooie acties
  • Nieuwe campergidsen toevoegen in het forum

Mis jij iets wat je graag wilt zien? Heb je een leuke aanvulling voor ons? Laat het ons weten door een berichtje achter te laten onder dit artikel.

Ik wens u allen fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling toe. Laten we genieten van de herinneringen die we met de camper gemaakt hebben. En de tijd nemen om nieuwe plannen te maken. Laten we hopen dat 2021 een mooi jaar wordt met vele kilometers en ontdekkingen van mooie (opkomende) camperplaatsen!

Over Livcamp het camperforum

Melanie

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Jan Allewijn
Door

Jan Allewijn

op 22 Dec 2020

Heel leuk initiatief goede site heel veel succes. Zelf doe wij het op amateur niveau ook www.genietoloog.nl en via insta Tanjantraveling. Kijk maar eens een keer en als je goed tips hebt graag. Wij reizen veel en doen momenteel 21 dagen kerst Nieuwjaar roadtrip. Wellicht tot snel

Melanie
Door

Melanie

op 24 Dec 2020

Hoi Jan, Ik heb genietoloog.nl bekeken. De website ziet er mooi strak en clean uit! Leuk om samen eens te bellen. Ik heb je een email gestuurd. Alvast fijne feestdagen! En een mooie kerst / nieuwjaar roadtrip!

Paul
Door

Paul

op 05 Feb 2021

Fraaie website. Ik heb interesse in de camperplaatsen app. Ontvang daar graag informatie over. Groet, Paul Marcelis

Reactie plaatsen