Nieuw! Campertrainingen op Camperpark Midas
1 min. leestijd

Nieuw! Campertrainingen op Camperpark Midas

Waarom een campertraining volgen?

Waarom je een campertraining zou moeten volgen? Onder andere om je bewust te worden van de risico's die je onderweg loopt. Wanneer je bewust bent van de risico's verklein je de kans op schades en situaties waarin je niet wilt belanden.

Verder verbeter je tijdens de campertraining je vaardigheden waardoor je meer plezier ervaart wanneer je achter het stuur zit en op onbekend terrein moet keren, draaien of inparkeren. Geen stress, wel plezier.

Wanneer je de campertraining hebt voltooid loop je minder kans op schades of andere problemen. Daarom ontvang je na voltooiing 10% korting op de Livcamp camperverzekering.

Waarom een campertraining volgen

Heb jij inzicht in je dode hoek?

Voor wie is de campertraining?

De campertraining is voor zowel beginnende- als doorgewinterde camperaars en voor zowel mannen als vrouwen.

Er valt voor iedereen iets te leren, want de instructeurs hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van rijvaardigheidstrainingen en camperreizen. Je bent nooit oud en wijs genoeg om te leren!

Voor wie is de campertraining

De campertraining is voor zowel beginnende- als gevorderde camperaars.

Hoe ziet de dag eruit?

Programma
09:00 uur Ontvangst met koffie/thee
09:30 uur Een interactieve theorieles
10:00 uur Praktijkoefeningen
12:30 uur Uitgebreide lunch
13:30 uur Praktijkoefeningen
16:00 uur Afsluiting, evaluatie en uitreiking certificaat met reducties

*Je kunt de dag uitbreiden met een 3 gangen diner en een extra overnachting op het camperpark.

Impressie van een gezellige en leerzame dag op Camperpark Midas

Een gezellige en leerzame dag op Camperpark Midas

Camperpark Midas ligt in Rijssen middenin een natuurgebied dat ook wel het 'Hollandse schwarzwald' wordt genoemd. Op de camperplaats vind je 'hotelwaardige' faciliteiten. Laat je daar verassen ;)

Je overnacht de avond van tevoren op het camperpark zodat je de volgende ochtend om 9:00 uur fris en fruitig aan de start kunt verschijnen. Op de dag zelf staat er koffie/thee voor je klaar en ontvang je een uitgebreide lunch. Je kunt de dag uitbreiden met een 3 gangen diner en een extra overnachting. Zo maak je er helemaal een leuk en leerzaam uitje van.

Campertraining gezellige en leerzame dag

Aanmelden?

Dat kan, via info@campertraingen.nl. Of ga voor meer informatie naar www.campertrainingen.nl

Over de schrijver
Mijn camper avontuur begon in 2014. Ik nam ontslag, zegde mijn huur op, verkocht bijna al mijn spullen en ging met de camper voor onbepaalde tijd op reis. "Ik wilde écht leven, een ander leven. Ik wilde niet elke dag naar dezelfde plek gaan, dezelfde mensen zien en elke dag hetzelfde werk doen. Ik zocht interessante uitdagingen."
Reactie plaatsen